20. oktober 2010

Lenge siden sist oppdatering....

Huff! Nå er det jammen meg lenge siden jeg har vært inne her med en liten oppdatering. Men jeg har hatt det veldig travelt den siste tiden. Jeg har fått ny jobb, så nå skal gubben være hjemme med Tøffeliten noen måneder, før vi vurderer barnehageplass over jul. I tillegg holder vi på med litt av hvert her i heimen. Snart er det klart for total renovering av loftsetasjen, men før den tid må loftet tømmes og pakkes sammen..... Så det spørs hvor mye tid det blir til søm-prosjekter på meg de nærmeste ukene, men jeg kommer sterkt tilbake. JEG LOVER!!!!

Uansett, jeg vil takke for at så mange nye mennesker har lagt seg til som følgere hos meg. Det er tydelig at giweawayen slo an =) KJEMPEKOSELIG! Jeg lover å ta meg en bloggrunde hos dere når jeg bare får tid en kveld! Men i mellomtiden koser jeg meg med ny jobb som lærer!
Jeg har forresten rukket å sy en ny vinterpose til vognen, skal se om jeg får lagt inn bilde i løpet av morgendagen.

Ha en fin onsdagskveld alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Sikkert nok å henge fingeren i med ei lita tulle i huset :-) Grattis med jobb da - jeg har også begynt å jobbe som lærer igjen etter noen år i annet yrke :-D Gleder meg til å se vognposen.

  Ha en flott kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Må huske å puste også da tonje:)
  lykke til i jobben- du klarer deg nok mer enn utmerket:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Høyres ut som om du har nok å bruke tida til. Kos deg som lærar og lykke til! Ha ei flott helg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails