29. desember 2010

Litt gammelt

Her er det, som tidligere nevnt, travelt om dagen.... Den siste tiden har jeg ikke hatt tid til noen kreative prosjekter, og jeg savner virkelig symaskinen min nå! (Den står på lager hos svigers, fordi vi har begrenset med plass nå som vi holder på å pusse opp loftsetasjen). Men i dag har jeg vært på handletur med storesøsteren min. Hun har et lite tantegull i magen, en liten prins, som kommer til verden om ikke så altfor lenge. Så i morgen skal symaskinen hentes så vi får produsert litt, både til den nye lille prinsen, og til mammas lille Tøffeliten.

I mellomtiden, her er noen bilder av vognposer som jeg lagde da vi ventet på Tøffeliten. Bildene her er tatt uten innerdyne, så det er derfor posene ser litt "slappe" ut.


 Rosa prinsesse-kroner, til en ekte liten prinsesseJeg sydde intet mindre enn tre vognposer til Tøffeliten. Vi visste jo ikke om hun var en liten prins eller prinsesse, så vi måtte jo ha flere alternativer ;)
Håper ellers at alle har hatt en kjempefin julefeiring,
og at dere er klar for det nye året som er rett rundt hjørnet.

Ønsker alle en riktig fin romjul videre!


6 kommentarer:

 1. Ja, tenker du savner symaskinen din :o) Godt å høre at du koser deg i julen, og ja, jeg begynner å bli ganske klar for avreise nå (svarer her i stedet for Face).
  Vet i allefall hvor jeg skal gå om jeg trenger gaver til de små tantisene mine :o)

  SvarSlett
 2. Hihi! Ja, bare te å gi en lyd det vettu. "Special price for you my friend" ;)

  Kos deg videre i romjulen <3

  SvarSlett
 3. Greit å ha symaskina i nærheten :-) Flotte poser du har sydd. Kan jeg spørre om hvor du har funnet mønsteret? Har nemlig lett etter et slikt.

  Godt nyttår til deg og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Jeg fikk ny symaskin til jul, så klør etter å komme igang jeg også;)

  Bare innom for å ønske deg og dine en fortsatt god romjul;)

  Loppeklem

  SvarSlett
 5. koselig emd et innlegg fra deg igjen:) og posen er kjempeflott i virkeligheten også:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 6. Tja, husker ikke helt hvor jeg fant mønsteret, er så lenge siden. Men jeg kan se om jeg kan få lagt ut på målene på mitt eget mønster når jeg får gravd det frem fra "lageret".

  Ragnhild; Så gøy, gleder meg til å se hva du tryller frem på maskinen =) Ønsker deg også en knakande god romjul videre =)

  Takk for det, Hanne! =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails