18. september 2011

Happy Birthday!!!

I dag har vi hatt koselig 2-års feiring her i huset. Siden Tøffeliten har bursdag på onsdag, har vi feiret i dag, da det er lettere med besøk i helgene. Tøffeliten selv våknet i dag, og ropte: Mamma, Nora har bursdag!!!  Så vi måtte le litt, og prøvde å forklare en ivrig snart 2-åring at det var mange timer til gjestene skulle komme.

Til 1- års dagen, bakte jeg en Timmy-kake, og måtte liksom finne på noe litt gøy i år også. Så siden Drømmehagen har vært veldig populær en stund, synes jeg det passet godt med en kake med favorittfigurene Hoppsi Deisi, Makka Pakka og Hinkel Pinkel. Så den som satt med konditorfarge langt oppover ørene i går kveld, det var meg.... Men synes resultatet ble ganske bra, og Tøffeliten var meget fornøyd da hun så kaken. Hun klarte til og med å blåse ut begge bursdagslysene som vi satt på!
Lagde også en sjokoladekake, som jeg pyntet med farget marsipan.Begge kakene smakte heldigvis bra også! ;)

Tøffeliten syntes det var veldig stas med alle gjestene og pakkene, og storkoste seg med sine skjønne kusiner og fetre. Synes det er rart hvor fort tiden går. For to år siden ventet vi på denne lille skatten vår, og fetre og kusiner var mye mindre... Nå begynner de alle å bli store, og flokken vokser for hvert familiebesøk vi har ;) Kjekt å se at de koser seg sånn når de er samlet alle mann!

Ha en flott søndagskveld!
3 kommentarer:

 1. så flink du er tonje!
  drømmehagen kake og greier!

  klem ellemell

  SvarSlett
 2. De kakene var jo bare kjempefine :-) Flink du er!!!!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kake!! Og gratulera med vel overstått!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails