16. mars 2011

Sengetøy til det nye rommet

Da var det på tide med et nytt blogginnlegg fra denne kanten... Har vært veldig hektisk i det siste, og det har vært lite tid til både søm, blogging og bloggrunder. Loftsprosjektet begynner å ta form, og i helgen var Tøffeliten hos farmor og farfar, mens jeg og mannen i huset jobbet på spreng. I løpet av lørdagen og søndagen fikk vi tapesert loftsstue, soverommet til Tøffeliten og vårt nye soverom. I tillegg fikk vi også malt alle rommene to strøk! Puh! Utrolig hvor mye man får gjort uten en 1,5 åring i huset. Men så fikk vi jo også tid til å savne henne litt! Og da er det ekstra kos når vi hentet henne hjem igjen <3

Det er nok enda noen uker, før alt er ferdig, og vi omsider kan flytte opp, men nå klarte jeg ikke holde meg lengre. Så i dag har jeg sydd dynetrekk som hun skal få på det nye rommet. Fant et helt nydelig stoff på stoff og stil, og tenkte at det bare måtte jeg ha!

Sengetøyet er sydd i to deler. Sart rosa bomullslerret under, og mønstret overdel. Så kan man jo også snu det om man blir lei.


Litt dårlig fargegjengivelse på bildene, de er tatt med mobil.


Detalj fra stoffet


Synes stoffet er såååå nydelig!


Ellers så takker jeg for nye følgere, dere er hjertelig velkommen!

Ønsker alle en riktig fin uke videre!

5 kommentarer:

 1. Så fint det stoffet var da- passet godt til lille frøkna!
  Gleder emg til å komme på besøk til dere og se hvordan alt blir når det er ferdig:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Sannelig har dere vært flittige :-) Flott stoff og herlig dyne :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. Ja, falt helt for det stoffet =)

  Du er hjertelig velkommen, Hanne! =)

  klem

  SvarSlett
 4. Åhh.. Så mye nydelige ting du lager. Har akkurat funnet bloggen og leser og leser. Skulle ønske at jeg var like flink, er jo så gøy med ting man lager selv som ikke alle andre har. :)
  Håper dere får en kjempe fin helg!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails