21. mars 2011

Verdens beste lillesøster fyller 18...!

På torsdag fyller min kjære lillesøster 18(!)... Jeg føler meg med ett gammel... Husker det som om det var i går at jeg kom hjem fra skolen og fikk vite at jeg ikke lenger var minstemann! Og for meg som hadde både storebror og storesøster fra før, var det stas å få en liten baby som jeg var storesøster til.

Og selv om det ikke alltid var like gøy å ikke lenger være minst, så må jeg med hånden på hjertet si at min lille lillesøster aldri har vært en sånn typisk "plagsom lillesøster" som alle andre snakket om! Hun har aldri rotet på rommet mitt, aldri revet i bøkene mine, og heller aldri gjort noe annet som virkelig har irritert meg. Vi har istedet hatt mange koselige turer på fjellet, i båten, og i bilen, og alle andre steder vi dro henne med!

Hun har nå blitt til en selvstendig ung frøken, med bein i nesen og sans for rettferdighet. En lillesøster jeg virkelig er stolt av!

Gratulerer så mye med den store 18-års dagen, Lutti!

Uansett, i helgen var det bursdagsbesøk hjemme hos mamma og pappa, og jeg måtte finne på noe lurt i presang. For noen år siden lovte jeg henne 1000,- til 18-års dagen om hun klarte å spare et gitt beløp, og det gjorde hun jo, selvsagt, med glans! Noe jeg egentlig burde visst!!! Jeg ville finne på noe litt morsomt, men ville ikke lage en ny pengeblomst. Og siden vi fremdeles holder på med renovering av loftet, passet det vel bra med noe bygg-inspirert...

Løsningen ble en plankebit som ble malt hvit, hvor jeg spikret på 200 femkroninger!


Min fantastiske lillesøster <3

(Stablet fire i høyden og de åtte som ble til overs festet jeg på siden)


Ellers går det unna her i heimen, og vi er snart klar for å flytte opp i den nyinnredete loftsetasjen. Tøffeliten har blitt 1,5 år, og vi storkoser oss med det lille sjarmtrollet vårt!

Ha en superfin kveld! Jeg skal kose meg i sofakroken og se ungkaren...


8 kommentarer:

 1. så kreativ gave :) kult å gi noe annet en en pengelapp :)

  SvarSlett
 2. Artig!
  spart femmere lenge eller?:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Ja, synes det var en gøy gave å gi =) Nei, har ikke spart på femmere... fikk en venninne til å veksle i en sånn myntrull-automat ;)

  SvarSlett
 4. Stilig måte å gi penger på....kunne lett blitt veldig glad for noe sånt tji hi...

  Veronica :-)

  SvarSlett
 5. Artig gåve! :) Gratulera til veslesøstra.

  SvarSlett
 6. Genialt. Denne skal jeg bruke til bryllupspar i sommer. Takk for tipset. Og så ligger det en award til deg i bloggen min ;)

  SvarSlett
 7. Du verden den var jammen meg smart.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails