18. januar 2011

Teppe i ull

I julen fikk jeg unna litt av hvert av nye og halvferdige prosjekter. Deriblant også dette varme pleddet i ullfilt. Teppet er til prinsen som bor i søsterens mage, og nå er det heldigvis ikke så altfor lenge til vi endelig skal få treffe han! Det gleder vi oss til!

Teppet er, som nevnt over, sydd i ullfilt og dekorert med blonder, og filthjerter. Rundt kanten har jeg sydd med sølvtråd. Synes det gav en fin effekt. Det går desverre ikke an å se på bildene.


Synes blåfargen er veldig fin, og selv om det er til en liten prins, synes jeg absolutt at det er på sin plass med blonder. Så lenge han er baby iallefall.... ;)


Ha en fin tirsdagskveld, med eller uten Greys!


6 kommentarer:

 1. stilig:)
  ja den fargen er helt skjønn:)
  har du foret det?:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Så fint teppet var, og det passer absolutt med blonde til en liten prins :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. tusen takk til den kreative tanten! :) vi er veldig fornøyd med teppet her, og det er kommet på sengen hans alt.. så nå ligger det over dynen å venter på en liten prins å varme :)

  SvarSlett
 4. Nydeleg!! Og det passar absolutt med blonde til ein liten prins. ;)

  SvarSlett
 5. Så mye flott du lager! Jeg er nybegynner på symaskin, men har et ønske om å kunne produsere litt forskjellig etterhvert. Følger deg gjerne videre og blir inspirert!

  Klem fra Veronica :-)

  SvarSlett
 6. Takk for koselige kommentarer, og hjertelig velkommen til nye følgere =)

  Jeg vurderte å fore teppet, men siden alt jeg har av stoffer for tiden er pakket vekk, ble det ikke til det i denne omgang. Men det er jo lett å gjøre det senere, om det skulle være behov for det. =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails